Connect with us

Zabava

VRAĆALA SE SA KONCERTA DRAGANE MIRKOVIĆ, A ONDA JE DOŽIVELA PAKAO: MANEKENKA TEŠKO POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI!

Objavljeno

-

screenshot

Prilikom povratka iz Makarske s koncerta Dragane Mirković, 4. avgusta oko 4.50 sati, u Dugom Ratu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su teže povređene dve osobe.

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su da izvlače povređene iz oštećenih vozila, nakon čega su prevezeni u bolnicu. Jedna od povređenih osoba je model Selma Mukić Mimi iz Jajca, nekadašnja mis Srednjobosanskog kantona. Policijska istraga utvrdiće okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Selma Mukić Mimi
SELMA MUKIĆ MIMI • INSTAGRAM / INSTAGRAM

– Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu da se setim kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na steni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom na glavi i trenutno me čeka komplikovani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspešna, te da neću imati posledica. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka, te brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata – kazala je Selma Mukić Mimi.

Izvor: Pulsonline.rs

Advertisement

Popularno