Connect with us

Srbija

STRAVIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno telo Aleksandre (20) nestale u Novom Sadu, samo je izletela iz taksija, onda su je videli kako skače sa mosta

Objavljeno

-

facebook

Telo Aleksandre Božić (20), studentkinje iz Novog Sada, pronađeno je večeras, pored obale Dunava, u blizini čarde “Šaran“, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.

Aleksandra je nestala 4. avgusta, nakon što je otišla u kafanu „Lazin salaš“ u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu.

Aleksandri se svaki trag izgubio oko dva sata iza ponoći, a njena porodica i prijatelji su odmah bili zabrinuti zbog nestanka, pošto, kako kažu, ona nikada ranije nije odlazila a da im se ne javi. Međutim, iste te večeri kada je Aleksandra nestala, očevici su policiji prijavili da devojka odgovara opisu.

Aleksandre Božić, četrdeset minuta pošto je ona poslednji put viđena i skočila s Mosta slobode u Dunav.

Izašla iz taksija

– Prema rečima svedoka, devojka je na mostu izašla iz taksija, i odmah preskočila ogradu i skočila u vodu. Odmah su angažovani ronioci žandarmerije, koji su dva dana pretraživali reku – kaže naš izvor.

Vest o nestanku mlade Novosađanke brzo se proširila društvenim mrežama, a njen brat Luka Božić rekao je da je ona u petak s njim izašla u grad.

– Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Nestanak smo odmah prijavili policiji. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestane – kaže zabrinuti Luka, Aleksandrin brat.

Nedostupni telefoni

Kako saznajemo, Aleksandra je u petak s bratom i prijateljima izašla u provod u „Lazin salaš“ i do dva sata iza ponoči sve je bilo u najboljem redu.

– Bili smo u lokalu, svi smo bili raspoloženi. Ona je u jednom trenutku ustala od stola i otišla. Nikome to nije bilo čudno, jer smo pomislili da je krenula do toaleta. Me|utim, kako je dugo nije bilo, zabrinuli smo se i počeli da je tražimo – kaže jedna poznanica nestale devojke.

Prema njemim rečima, ubrzo su počeli i da je zovu na mobilne telefone, ali su oba broja bila nedostupna.

– To nam je probudilo sumnju da se nešto dešava, jer se ona uvek javljala na telefon. Kad smo se uverili da nije otišla kući niti kod drugarica, njen brat Luka pozvao je policiju i prijavio nestanak. Aleksandra je divna devojka, nije sklona problematičnom ponašanju, niti se družila sa sumnjivim ljudima. Ona je jedna normalna mlada devojka i nije imala nikakvih problema – kaže on.

Studira na dva fakulteta, vredna je i fina osoba

Aleksandra Božić je bila student Filozofskog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Ona je vredna i divna osoba. Svako ko je poznavao zna je kao finu, vaspitanu i pametnu devojku. Zbog toga nikome nije jasno zašto je ovo uradila. Niti možemo da poverujemo da je to istina. Svi smo se nadali da je živa. Da anđeo kakva je ona bila nikada ne bi tako nešto uradila. Zašto Aleksandra? Zašto? – kaže jecajući prijateljica.

Izvor: Alo.rs

Reklama
Komentari
Advertisement

Popularno