Connect with us

Showbiz

RASKALAŠNA PROŠLOST UČESNIKA ZADRUGE! PRVO VEČE ODVEO MINU U KREVET, A KAD BUDE SAZNALA ŠTA SVE KRIJE POBEĆI ĆE GLAVOM BEZ OBZIRA!

Objavljeno

-

instagram

Maneken Tomislav Panić, koji je izgradio uspešnu karijeru van granica Srbije, odlučio je da neko vreme stavi modeling na pauzu i širu popularnost pokuša da stekne učešćem u rijalitiju „Zadruga“. Već od samog ulaska u studio, on je uspeo da šokira gledaoce, a zatim i ukućane kada im se pridružio u Beloj kući.

Toma Panić u subotu se uselio u „Zadrugu“ i odmah na početku otkrio da ga mnogi nazivaju kontroverznim.

Ubrzo je bilo jasno i zbog čega, budući da je u prvih nekoliko minuta ispričao da vodi vrlo provokativan način života, koji nijedna devojka nije mogla da isprati, kao i da ga je čak i majka nalazila u krevetu sa dve devojke.

Iako je pred ulazak u rijaliti izjavio da mu se dopala Luna Đogani, on je ipak u prvih 24 sata boravka u Beloj kući smuvao drugu zauzetu učesnicu – Minu Vrbaški, koja je do tada bila sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Ono što Mina još ne zna, jeste da Toma krije vrlo raskalašnu prošlost, a koliko voli da bude u prisustvu atraktivnih devojaka dokazuje i njegov Instagram profil. Jedna u nizu provokativnih fotografija je ona na kojoj su u prvom planu zadnjica i međunožje nepoznate devojke, za koju se još ne zna da li je bila manekenova partnerka ili samo prolazna avantura.

Osim toga, njegov profil obiluje fotografijama na kojima je polunag u krevetu sa devojkama.

Ono što je sigurno, jeste da Mini neće biti drago kad sazna kakve avanture voli njen novi izabranik.

Izvor: Pulsonline.rs

Reklama
Komentari
Advertisement

Popularno