Connect with us

Zabava

OTKRILI KAKAV JE MILAN PRIVATNO Prve komšije progovorile o Kaliniću, nemaju BAŠ SVI REČI HVALE

Objavljeno

-

Screenshoot Youtube

Kao komšija se nije proslavio.

U mirnom i brdovitom kraju Voždovca, popularni voditelj Milan Kalinić živi sa suprugom Sandrom i decom, desetogodišnjom Teom i šestogodišnjim Vukom.

Ulica je veoma uska i problematična za parking, a kako Milanova zgrada nema garažu, on je primoran da se parkira na komšijska parking mesta, što izaziva nezadovoljstvo suseda.

Susedi o voditelju imaju oprečno mišljenje, ali uglavnom ga više vole kao TV lice nego kao komšiju. Viđaju ga i kako svakodnevno ide u teretanu i tvrde da se tu kriju mnoge njegove tajne.

Susedi kažu da ga često viđaju kada vodi decu na aktivnosti, a pre nekoliko dana ih je vozio na motoru i dok je on imao kacigu – mališani nisu.

– Nikakav je komšija, nikada mi se ne javi. Prolazi kao pored turskog groblja. Ne znam da li je umišljen zato što je poznat, ne upuštam se u tu analizu. Moje mišljenje je da čovek živi svoj život i da ga drugi ne interesuju. Prolazi on često pored mene, ne može da nađe parking. Parkira se ovde, pa tamo, nekada ispred moje kuće. Nikada ništa nije rekao. Mlađi je, brate slatki, i ako on neće da se javi, što bih se ja javljao. Sem što živimo u istoj ulici, ja nemam ništa sa njim – kaže komšija Dražen.

Komšinica Nada misli da je Milan dobar voditelj, a pamti ga još od emisije “Leteći start”, ali da joj se nikada ne javi kada prođe.

– Mi smo od njegove zgrade druga kuća. Jednostavno prođemo jedno pored drugog, ali se ne javljamo. Ne gledam ga na televiziji često. Sećam ga se u emisiji “Leteći start”, tad je bio najbolji i najduhovitiji. Ne pratim ove sada emisije koje vodi, samo kada “šetam” kanale naletim na njega. Poseduje dosta humora koji pokazuje na sceni. Glumac je, tako da to njemu lako polazi za rukom. Viđam mu često suprugu kada doveze decu iz škole. Nekada njih zajedno na motoru. Prekjuče sam ga baš videla, on ima kacigu, a deca nemaju, ali možda ih je vozio samo po naselju malo. Komšije smo, ali uvek mi se čini bahat i nadobudan. Želim mu u svakom slučaju sve najbolje – iskrena je Nada, dok ga Vera, koja živi preko puta, hvali:

– Simpatičan je jako, veoma drag i prijatan. Lepo vodi te emisije, uvek je veseo. Ima dvoje male dečice, srećem ga često. Vodi ih uvek negde sa sobom. Dobar je prema komšijama.

Bračni par Mika i Ana kažu da ga vide samo kada džipom prolazi pored njihove zgrade.

– Sviđa nam se kako vodi emisije. Prijatan je i ljubazan – kaže Mika, a na to se nadovezuje njegova supruga Ana:

– Bogami, i lep.

Izvor: Alo.rs

Reklama
Komentari
Advertisement

Popularno