Connect with us

Showbiz

„OSTAVIO ME JE BEZ DINARA!“ KIJA IZNELA JOŠ PRLJAVOG VEŠA, A ONDA JE SLOBA POBESNEO I PONIZIO JE KAO NIKAD DO SAD! (VIDEO)

Objavljeno

-

SCREENSHOT YOUTUBE

Iako je u prethodnom periodu među njima vladalo primirje, još uvek zakoniti supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović ponovo su zaratili i uputili uvrede jedno drugom.

Kija i Sloba najpre su se posvađali tokom suđenja koje je održano pre dva dana, kada su Kristinu povredile pevačeve reči. Naime, on je, govoreći o njihovoj vezi, rekao „Da je valjalo trajalo bi“, posle čega je Kristina nekoliko sati provela u suzama.

Njih dvoje su sinoć tokom pitanja novinara došli u novi sukob, prilikom čega su izneli još prljavog veša i svoje veze i braka.

Kija i Sloba
KIJA I SLOBA • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

Kristina je zamerila Slobi to što, prema njenom mišljenju, nije bio muškarac.

– Ja smatram da kada se uđe u brak, da je od tog trenutka to tvoja porodica. Ja nisam očekivala da će on da bude muškarac tako što će nešto da mi brani, meni se muškost pokazuje na drugi način, kada se brineš o svojoj porodici. On je na primer ušao ovde, a mene je ostavio bez dinara. Ja sam imala jer sam zaradila, a šta bi bilo da nisam imala – rekla je Kija.

Kada je to čuo Sloba je odbrusio:

– Da se ubijem s kim sam ja bio u vezi!

Reklama
Komentari
Advertisement

Popularno