Connect with us

Zabava

ONA BAŠ VOLI OŽENJENE! Vujadin vara Mirku i to sa OVOM PEVAČICOM!

Objavljeno

-

instagram

Da li je ovo istina?

Vujadin Savić i Milena Ćeranić pojavili su se zajedno na proslavi Šabanovog unuka, fudbalera Luke Adžića, upriličenoj povodom potpisivanja ugovora sa belgijskim Anderlehtom.

Bivši napadač Crvene zvezde pozvao je na žurku i pevačicu ne sluteći da će ona doći u društvu Vujadina Savića.

Milena Ćeranić trenutno je slobodna devojka
Milena Ćeranić trenutno je slobodna devojkaFOTO: PRINTSCREEN/CLIP
 – Milena i Vujadin nisu se razdvajali tokom večeri, a kada je ona uzela mikrofon i zapevala, neki gosti pokušali su to da snime telefonom kako bi slike okačili na društvene mreže.

Ali, videvši to, Vujadin je rekao da njega niko ne snima, jer će ga Mirka ubiti, a ond aje i Milena izdramila tražeći da gosti sklone telefone – priča izvor sa lica mesta.

U nastavku izlaganja onoga što je video, izvor sa lica mesta je dodao:

– Te večeri, pevali su i Šaban i Ilda, ali nisu govorili gostima da im smeta kad ih slikaju. Zato je svima izgledalo kao da Vujadin i Milena nešto kriju, pogotovu što on nije došao sa ženom Mirkom Vasiljević.

Inače, Vujadin je čest gost na Mileninim nastupima, što dodatno priču čini zanimljivom. Milena  nije odgovarala, na naše pozive i poruke, ali ni Vujadin nije hteo da razjasni prirodu njihovog odnosa, iako se javio kada smo ga pozvali:

Neću ništa da komentarišem, rekao je Vujadin, a na naše pitanje da li su prijatelji ili tu ima nešto više, on insinuacije nije ni potvrdio, ali ni demantovao.

– Neću ništa da komentarišem na tu temu. Možemo da pričamo samo o sportu – bio je kratak Vujadin.

Inače, Milena je raskinula dugogodišnju tajnu vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, pa sada nesmetano može da provodi vreme sa kim hoće.

Za razliku od Vujadina, ona nije u braku.

Izvor: Espreso.rs/Svet.rs

Advertisement

Popularno