Connect with us

Showbiz

Luna rekla da ne zna nijednu pesmu Marka Bulata, a pevač joj uzvratio: Ona je klinka, bolje da malo popriča sa svojim dečkom!

Objavljeno

-

printscreen

Marko Bulat kaže da mu je mnogo važnije da Sloba zna njegove pesme

Prošle nedelje je zadrugare zabavljao Marko Bulat i tada je Luna rekla da ne zna nijednu njegovu pesmu. Sada je pevač prokomentarisao izjavu Đoganijeve.

Bulat je rekao da ga Lunina izjava nije pogodila, kao i da mu je mnogo važnije da Sloba poznaje njegovu karijeru.

Ovako je bilo na žurki na kojoj je gostovao Bulat:

– Ja to nisam čuo, niti mogu da komentarišem nešto što ne znam. Samo mogu da kažem da je normalno da neko ne poznaje tvoj lik i delo. Pa ona je klinka, u vreme kada su nastali moji najveći hitovi, devedesetih, ko zna da li je ona bila i rođena. Eto, recimo Sloba je tražio dva puta moju ‘“Nebesku kafanu“‘. Ja ne znam ni koliko godina ima Luna, ja imam karijeru od 25 godina, a ona možda nema ni toliko – rekao je Bulat i dodao:

Printskrin: TV Pink

– Neke moje pesme kao što su ‘“Južni ekspres svira“‘ i ‘“Eno dole u kafani“‘ postali su evergrin. Mnogi ljudi čak ni ne znaju da su to moje pesme. Iskreno, meni je bitnije da Sloba, kao moj kolega zna moje pesme, nego Luna. Mene to ne može da razbesni, neka Luna popriča sa svojim dečkom koji se bavi istim poslom kao ja, pa bi on mogao da joj nabroji neke moje pesme. Bitnije mi je što Sloba zna moje pesme, on će sutra kad izađe iz „‘Zadruge“‘ da nastupa i da peva negde moje pesme kao većina mojih kolega, nego što neko ko se ne bavi ovim poslom i ko ne sluša tu vrstu muzike to ne zna.

Izvor: Telegraf.rs

Advertisement

Popularno