Connect with us

Showbiz

JELENA KRUNIĆ UPLAKANA ZBOG KIJE: POSLE SVEGA ŠTO SAM URADILA ZA NJU, ONA MI OVAKO VRAĆA! (VIDEO)

Objavljeno

-

youtube

Jelena Krunić javila se svojim fanovima na Jutjub kanalu kako bi podelila razočaravajuće vesti – njena prijateljica Kija Kockar nije je ni pozvala nakon što je pobedila u rijalitiju „Zadruga“.

Kija i Jelena bile su izuzetno bliske tokom rijalitija, a Krunićka je zatim mesecima pozivala fanove da glasaju za Kristinu.

– Sve sam to radila iz moje dobre volje i ne tražim ništa zauzvrat. Ali ne mogu da shvatim da nije imala vremena da ne pozove. Ko hoće nadje način, ko neće nađe opravdanje – rekla je između ostalog Krunićeva i dodala:

– Bole me reči, „Eto ti tvoje Kije, toliko si se zalagala za nju, a sada ne ume ni da ti se javi“, ali me i ne bole, jer ja nju razumem, u haosu je, ali opet ne razumem, jer mi se te iste noći zahvaljivala Vanja za sve što sam uradila, jer je valjda neko od njenih gledao te lajvove kući kako sam ja vrištala, snimala lajvove, svi ste vi bili svedoci i koliko sam pozivala na glasanje. Vanja je znala sve tu, bila je tu i kad sam slala stvari. Pokačila sam se sa mnogo ljudi baš zato što su pljuvali Kiju i eto, tako mi se vratilo – rekla je Jelena.

Advertisement

Popularno