Connect with us

Showbiz

JANJUŠ KONAČNO VIDEO ŽENU I ĆERKU! SUZA SUZU STIŽE! VIDEO

Objavljeno

-

screenshot

Marko Janjušević Janjuš danas je proslavio svoj 33. rođendan. Iako je od svoje ćerke Krune dobio veoma lepu i zanimljivu čestitku, njemu to nije bilo dovoljno jer je imao veliku želju da je vidi i zagrli. Kako je shvatio da se to neće dogoditi, on je rođendan proslavio tužan i neraspoložen. U toku večeri Drvo mudrosti ga je pozvalo na razgovor, pa ga je upitalo kako se oseća.

– Ne znam kako se osećam, još se osećam nekako…nemam pojma iskreno. Dobio sam neke poklone, ali…nisam pravi – rekao je Janjuš.

Iako odgovor nije bio potpun, Drvo ga je ponovo pitalo kako može da mu pomogne.

– Znaš ti šta me muči. Rekao sam da bih Krunu volio da vidim i to je…

Drvo mudrosti je imalo jednu ideju, a to je mogućnost da kontaktira svoju porodicu telefonskim putem. Iako je rekao da nema novca, on se potrudio i da ga pronađe.

– Nemam novca, iskreno… nisam poziv tražio, volio bih da je došla. Ali, ako mogu poziv, ne znam od koga ću tražiti, iskreno – bio je utučen Janjuš.

Anđelo Ranković, Sloba Radanović i ostali ukućani pomogli su mu da sakupi novac, a on je sav srećan dotrčao do telefonske govornice, a kada je ugledao svoju ćerku on se rasplakao.

Marko Janjušević Janjuš
MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ • YOUTUBE

– Srećan ti rođendan, želimo ti sve najbolje! Znamo da si se smorio danas, ali dobro, šta da se radi. Danas sam se isplakala, nemoj sad da plačem ponovo i da se blamiram. Slavićemo rođendan kad izađeš, kao i našu godišnjicu, ovo se sad ništa ne važi! Tvoji su te mnogo pozdravili, kad izađeš hoću da mi kupiš kola – rekla je Ena, Janjušova supruga.

– Srećan rođendan, tata! Ja sam bušila uši, ja imam minđuše! – rekla je mala Kruna, a nakon ovoga Janjuš nije mogao da zaustavi suze.

Porodica koja je jedino na ovaj način mogla biti na okupu rekla je dosta toga o čemu Janjuš nije mogao ni da sanja, a detaljno o tome možete pogledati u nastavku.

Advertisement

Popularno