Connect with us

Srbija

DARKO KOSTIĆ SE NA SASLUŠANJU BRANIO ĆUTANJEM: Pognute glave i sa lisicama stigao u Tužilaštvo!

Objavljeno

-

printscreen/instangram

Modni kreator Darko Kostić stigao je na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu. 

Kako saznajemo, Kostić se na saslušanju branio ćutanjem, Tužilaštvo će staviti predlog da mu se odredi pritvor, a  o tom predlogu će u toku današnjeg dana odlučiti sud.

Kostića su inače sa lisicama do tužilaštva doveli policajci, a njegov advokat Dimitrije Ilić je stigao nekoliko minuta ranije.

Darko je imao kapuljaču i sve vreme dok su ga vodili gledao je na dole.

Kako je Kurir pisao, Kostiću su lisice na ruke stavljene u petak po podne zbog sumnje da je izvršio krivična dela polnog uznemiravanja, nedozvoljene polne radnje i uživanja opojnih droga.

Treće osnovno tužilaštvo sumnjiči ga da je seksualno uznemiravao dva muškarca, od kojih je jedan petanaestogodišnji učesnik „Grandove“ emisije „Neki novi klinci“ L. J.

Modni kreator, podsetimo, našao se na udaru istražnih organa, pošto ga je maloletnik prijavio za polno uznemiravanje. On je policiji ispričao da ga je Kostić pronašao preko društvene mreže Fejsbuk i kontaktirao s njim, a onda pozvao u studio da ga fotografiše. L. J. je naveo i da mu je u piće sipao prašak od kog je dobio erekciju, ali da on nije homoseksualac i da nije želeo seksualni odnos s Kostićem.

Navodno, kada je drugi put došao u dizajnerov stan da bi uzeo novac za fotografije, Kostić ga je ponovo pozvao da se maze, a kada ga je L. J. odbio, fizički je nasrnuo na njega.
– Kostić se, kako se sumnja, iznervirao, nasrnuo na njega i tri puta ga udario u glavu. Tokom fizičkog obračuna petnaestogodišnjaku je pocepao majicu. Kao jedan od svedoka tokom postupka biće saslušan i portir u Kostićevoj zgradi, do kog je uplašeni i izbezumljeni dečak prvo dotrčao i zamolio ga da pozove policiju – otkriva nove detalje iz istrage izvor Kurira.
Portir je navodno odmah pozvao policiju, koja je došla u zgradu, ali Kostića nije zatekla u stanu.

Izvor: Kurir.rs

Reklama
Komentari
Advertisement

Popularno